Obiady

KOSZT OBIADÓW

CZERWIEC 49 zł

Miesięczną odpłatność za obiady należy wpłacić do 15 dnia każdego miesiąca  przelewem na konto bankowe:


Zespół Szkół nr 5, ul. Waryńskiego 11, 63-200 Jarocin

Konto : 61 1090 1131 0000 0001 0144 5045


Opłata za obiady za miesiąc CZERWIEC 2024:

    Ilość dni:           Poniedziałki – 3 dni

                               Wtorki          ­ – 3 dni                       

                               Środy            – 3 dni

                               Czwartki         – 3 dni

                               Piątki              – 2 dni

   Ogółem:         14 dni x 3,50 zł = 49 zł

                                                               Intendent: K. Jamróz


JADŁOSPIS OD 03.06.2024 – 20.06.2024

Poniedziałek03.06.2024 Kapuśniak, drożdżówka, mus owocowy
alergeny:  gluten, mleko, seler
Wtorek04.06.2024 Schab gotowany w białym sosie, ryż, marchewka z groszkiem, sok, woda
alergeny: gluten, mleko,
Środa05.06.2024 Makaron z sosem pomidorowym, sok, woda, owoc
alergeny: gluten, mleko  
Czwartek  06.06.2024Ryba , frytki,  surówka letnia, sok, woda
alergeny: gluten, mleko, seler, jaja, soja,
Piątek07.06.2024Krem warzywny z groszkiem ptysiowym, pierogi z serem
alergeny:  seler, gluten, jaja, mleko,
Poniedziałek10.06.2024Zupa pomidorowa z ryżem, bułki z czekoladą, owoc
alergeny: gluten, seler
Wtorek11.06.2024Udko pieczone, ziemniaki, surówka marchewka z jabłkiem, sok, woda   
alergeny: gluten, soja, mleko, seler
Środa12.06.2024Zupa ogórkowa, knedle z morelą
alergeny: gluten, mleko, seler
Czwartek13.06.2024Gulasz z karkówki z warzywami, kasza bulgur, sok, woda
alergeny: gluten, mleko, seler
Piątek14.06.2024Twarożek z masłem, ziemniaki, sok, woda, owoc
alergeny: mleko
Poniedziałek17.06.2024Zupa kalafiorowo-brokułowa, hot-dog  
alergeny: gluten, mleko, seler
Wtorek  18.06.2024Kotlety drobiowe, ziemniaki, sałata lodowa z sosem, sok, woda
alergeny: gluten, jaja, mleko, seler
Środa  19.06.2024Spaghetti z sosem bolońskim, sok, woda
alergeny: gluten, seler
Czwartek  20.06.2024Zupa jarzynowa, bułka z masłem  
alergeny: mleko, gluten, seler

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy : pieprz prawdziwy i ziołowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie. Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Jadłospis może ulec zmianie.